Account

Je Pocketlid-account verwijderen

Je kunt je account en de bijbehorende gegevens op elk moment verwijderen: in de Android-app, of door ons te mailen als je de app niet meer hebt.

In de Android-app

  1. Open Pocketlid op je telefoon en controleer dat je bent ingelogd op het account dat je wilt verwijderen.
  2. Open Instellingen.
  3. Tik bovenaan in het accountgedeelte op Verwijder account.
  4. Bevestig met Verwijder.

Je account wordt meteen verwijderd en alle gekoppelde Macs en telefoons worden uitgelogd. Dit kan niet ongedaan worden gemaakt.

Zonder de app

Mail ons vanaf het e-mailadres van je account met het onderwerp hieronder. We controleren of het account van jou is, verwijderen het binnen 30 dagen en laten je weten wanneer het klaar is.

support@pocketlid.com

Onderwerp
Delete my account
Mail support

Op een Mac

De Mac-app verwijdert je account niet. Instellingen › Account › Verwijder uit account… haalt alleen die Mac uit je account; je account en je andere apparaten blijven bestaan.

Wat er wordt verwijderd

  • Je account: je e-mailadres, je naam als je inlogprovider die heeft gedeeld, je taal en de gekoppelde inlogmethoden.
  • Alle gekoppelde apparaten: de naam, het type en de publieke sleutel van elke Mac en telefoon in het account.
  • Sessies: alle sessies en vernieuwingstokens, zodat elk apparaat wordt uitgelogd.
  • Je licentiegegevens: je proefperiode, abonnement en vervaldatum.

Wat bewaard kan blijven

  • Aankoopgegevens: Google Play, Apple en RevenueCat bewaren aankoopgegevens zoals de wet en fiscale regels vereisen. Je account verwijderen zegt geen abonnement op — zeg het eerst op in Google Play.
  • Anonieme gebruiksstatistieken: dagtotalen van welke functies worden gebruikt. Ze zijn nooit aan je account gekoppeld, dus ze zijn niet naar jou te herleiden.
  • Crashrapporten: technische foutrapporten zonder accountgegevens. Ze zijn niet aan jou te koppelen en Sentry verwijdert ze na beperkte tijd automatisch.
  • Back-ups en supportmails: verwijderde gegevens kunnen tot 30 dagen in de automatische back-ups van onze databaseprovider blijven staan. Mails die je naar support hebt gestuurd, bewaren we alleen zolang nodig; vraag het en we verwijderen ze ook.

Op je apparaten

Gegevens die alleen op je apparaten staan — zoals de verbindingsgeschiedenis, instellingen en een opgeslagen Mac-wachtwoord — blijven daar tot je Pocketlid verwijdert.

Wachtlijst voor de bèta

De wachtlijst voor de bèta staat los van je account. Meld je af via de link in een willekeurige bètamail of schrijf naar support@pocketlid.com.

Vragen? Lees ons privacybeleid of schrijf naar support@pocketlid.com.